donderdag 1 oktober 2020

Tuna Melt tosti


Wie houdt er niet van een tosti? Meestal denk je dan aan een ham/kaas tosti, maar er zijn ook andere ingrediënten mogelijk. Voor de verandering heb ik de vulling voor deze tosti aangepast. Een heerlijke verrassing, een feestje om te eten. De combinatie van de smeuïge kaas, de smakelijke tonijn en de frisse ui maken van deze tosti een traktatie. 

Tuna Melt tosti 

Ingrediënten

1 blikje tonijnstukken in water 
1 avocado 
2 Roma tomaten 
1 kleine rode ui 
4 sneetjes volkoren brood 
4 eetlepels olijfmayonaise 
4 plakjes cheddar kaas 

Attributen

Contactgrill 

Werkwijze

Laat de tonijnstukken uitlekken. Schil de avocado en snij deze in plakjes. Was en snij de tomaten in plakjes. Schil de ui en snij in dunne ringen. 

Besmeer elk sneetje brood aan één kant met de mayonaise. 

Beleg 2 sneetje brood (op de mayonaisekant) met avocado, tomaat en de tonijnstukken. 
Garneer met de uiringen. 
Leg de kaas er overheen en tot slot de andere sneetjes brood erop. 

Rooster de tosti's in de contactgrill circa 5 minuten totdat deze krokant en goudbruin zijn. 

Smullen maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten