Je kan er voor kiezen een snelle en eenvoudige tosti te maken. Ham, kaas en klaar is Kees. Maar na een stevige winterwandeling had ik toch echt zin in iets warms en met veel, heel veel smaak.
Daarom deze tosti. Een heerlijke variant op een gewoon tussendoortje. De smaak van de chutney gecombineerd met de camembert geeft een bijzondere ervaring.
Leg de servetten maar vast klaar, want de kaas loopt gemakkelijk uit de tosti.
Tosti met prosciutto en camembert
Ingrediënten:
1 eetlepel boter
2 sneetjes maisbrood of brioche
1 eetlepel mangochutney
2/3 plakjes rauwe ham
3 plakken camembert
Attributen:
Tosti-ijzer
Werkwijze:
Smeer de sneetjes brood aan één kant met de boter. Leg de sneetjes op een plank met aan de onderkant de boter.
Beleg de sneetjes eerst met de mangochutney. Leg daarna de plakken ham erboven op. Als laatste leg je de plakken camembert op één sneetje. Het andere sneetje leg je als afsluiter boven op de camembert.
Leg de tosti op een tosti-ijzer en bak deze goudbruin en totdat de kaas begint te smelten.
Smullen maar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten