zondag 16 september 2012
Wrap met gerookte Noorse zalm en Petrella met bieslook
Op deze nog mooie nazomer zondagmiddag had ik weinig zin om tijd te besteden aan het avondeten. Vandaag houd ik het op een makkelijke maaltijd. Als je van een maaltijd mag spreken dan. Een glaasje heerlijke Chileense rode wijn met een aantal hapjes, of wel tapas.
Eén van de hapjes was eenvoudig te maken van ingrediënten die altijd wel in huis zijn. Snel en gemakkelijk maar erg smakelijk.
Petrella is een combinatie van verse kaas, mascarpone en room. In deze variant met verse bieslook extra toegevoegd. Deze combinatie is bij een goede kaaswinkel met een uitgebreid assortiment zeker te koop.
Wrap met Noorse Zalm en Petrella met bieslook
Ingrediënten:
1 wrap tortillas (Casa Fiesta)
100 gram gerookte Noorse zalmfilet
50 gram Petrella met Bieslook
1 blad van ijsbergsla
Werkwijze:
Spreid één wrap op het werkblad. Bestrijk deze met de Petrella met bieslook.
Leg hierop de gerookte zalm en garneer met ijsbergsla.
Rol de wrap stevig op. Snijd deze in plakjes en serveer.
Eet smakelijk!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Ideaal recept! Wij maken het ook vaak met verjaardagen. Lekker simpel, maar toch erg lekker:)
BeantwoordenVerwijderen