tag:blogger.com,1999:blog-1616702377039959125.post5472480817142417598..comments2023-11-17T13:26:12.984+01:00Comments on De keuken van Johanna: Bretonse appeltaartJohannahttp://www.blogger.com/profile/02089145478839356746noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1616702377039959125.post-49040189925344380822012-09-07T12:35:32.554+02:002012-09-07T12:35:32.554+02:00Hallo Lisette
Passievrucht erbij geeft een verras...Hallo Lisette <br />Passievrucht erbij geeft een verrassende frisse smaak. Wel opletten dat er geen pitjes op de taart komen. Dat doet juist weer afbreuk aan de smaak doordat deze juist weer wat bitter zijn.<br />Groet JohannaJohannahttps://www.blogger.com/profile/02089145478839356746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1616702377039959125.post-39482791569692336062012-09-07T08:36:44.739+02:002012-09-07T08:36:44.739+02:00Leuk - die passievrucht erbij. Dat heb ik nog noo...Leuk - die passievrucht erbij. Dat heb ik nog nooit geprobeerd bij een appeltaart - goed idee. Ga ik ook eens proberen. Groetjes uit Frankrijk, LisetteLisettehttps://www.blogger.com/profile/06262873643333170369noreply@blogger.com